Kjøp 2 produkter eller flere - FÅ 20% RABATT på hele handelen!💖Om oss

Har du altfor mye å gjøre? Savner du å kunne sette deg ned og nyte en kopp med noe godt i og la hvilepulsen senke seg? Vi har hjelpen du trenger!


Søte Siders visjon

Som travle familiepersoner selv er det godt å ha et sted hvor man enkelt kan finne aktiviteter som barna kan drive med mens man selv tar en viktig telefon eller nyter en kaffen mens den fortsatt er varm. Vi vet med oss selv at dersom vi voksne får noen pusterom blir vi også blidere og mer avslappede forelde, som igjen vil gi oss det som betyr aller mest - mer kvalitetstid i hverdagen. Derfor ønsker vi å kunne gi våre kunder følgende: 

  • Et godt utvalg lærerike oppgaver og digitale produkter barna vil bli oppslukt av når du trenger eller ønsker det.
  • Ulike planleggingsprodukter som vil gjøre det enklere for deg å fokusere på det viktigste, og få det gjort, slik at du ikke blir overveldet og utbrent.
  • Et utvalg unike og umiddelbare produkter du ikke vil få tak i noen andre steder, og hvor godt er det ikke å slippe venting og forsinkelser når noe blir sendt med posten?
  • Miljøvennlige alternativer som kunden printer etter behov i stedet for at det trykkes opp altfor mange eksemplarer som til slutt går i søpla.
  • Kundeservice som er hyggelig og effektiv. 
  • Og så klart... ekstremt gode priser! 

Hvorfor velge Søte Sider? 

Når du handler hos oss vil du få en helt unik opplevelse! Du vil merke at Søte Sider er svært opptatt av kvalitetstid i hverdagen, både når det gjelder engasjerende, fengende og gjennomtenkte produkter for barn som er utviklet av pedagog. Disse aktivitetene er designet for å holde Minsten opptatt med noe lærerikt slik at du får litt ekstra tid med god samvittighet. Vi har også gjennomtenkte og praktiske planleggingsverktøy for en enklere hverdag. Disse vil hjelpe deg med å få de viktigste tingene dine gjort, og forhåpentligvis vil det bli rikelig med tid til kvalitetstid med dine kjære!

I tillegg til at vi har nyttige produkter av høy kvalitet, vil du også slippe ALL VENTING! Du får tilsendt produktet etter kun noen sekunder, og så sant du har en printer tilgjengelig, har du produktet i hånda etter bare noen minutter. Så om du også hater venting, og å betale ekstra for leveringskostnader, har du kommet til rett sted! Raskt, nyttig og miljøvennlig!

Kjøp fra oss i dag og opplev mer kvalitetstid i hverdagen!